MEGTEKINTÉS

  • Előzetes bejelentkezés után, meghatározott napokon, de legkésőbb a vizsgaeseménytől számított
    1 éven belül, kizárólag a vizsgaidőszak/ok megtekintési napjain lehetőséged van az értékelt dolgozatod megtekintésére a budapesti Nyelvvizsgaközpontban. (Dolgozat megtekintésére az online fiókodban tudsz időpontot foglalni.) Az online vizsgázók online módon tekinthetik meg a dolgozatukat.
  • A megtekintés időtartama 45 perc. Ez alatt betekinthetsz a színes kidolgozási lapjaidba és a feladatlapokba, valamint a szóbeli vizsgán készült jegyzőkönyvbe.
  • Az értékelés megértéséhez a rendelkezésedre bocsátjuk a javító kulcsokat (megoldások) és javítási szempontokat.
  • A megtekintéskor a vizsgaközpont által biztosított eszközökkel (írószer, papír) kizárólag a saját megoldásaidról készíthetsz jegyzetet (mindarról, ami a színes kidolgozási lapon szerepel).
  • A dolgozatról fénymásolatot vagy fotót nem készíthetsz az esélyegyenlőség elvének biztosítása érdekében, ill. a megfelelő személyi és technikai feltételek hiánya miatt.
  • Távozás előtt kötelességed a jegyzeteidet bemutatni a teremfelügyelőnek, aki azokat ellenőrzi és aláírásával ellátja. Egyben aláírod a megtekintési nyilatkozatot.
  • Amennyiben nem csak a saját megoldásaidról, hanem a feladatokról is készítettél jegyzetet, jegyzeted nem tarthatod meg. Az esetet jegyzőkönyvben rögzíti a teremfelügyelő.
  • Külön kérésedre vizsgakonzultációs lehetőséget is biztosítunk. A konzultáció során a kijavított dolgozatod a Vizsgaközpont akkreditált vizsgáztatója segítségével elemheted, akitől személyre szabott útmutatást is kapsz a további felkészülésedhez. A konzultációt csak személyesen veheted igénybe. Az egyéni konzultáció időtartama 45 perc, díja 5.000 Ft. Jelentkezni személyesen ügyfélszolgálatunkon a konzultáció díjának egyidejű befizetésével lehet.

VIZSGAHELYET KERESEL?

NÉZD MEG A TÉRKÉPEN HOL VAN HOZZÁD
A LEGKÖZELEBBI VIZSGAHELY!
BME NYELVVIZSGAHELY

Miért fontos a nyelvvizsga?

Miért a BME nyelvvizsga?

Milyen a BME nyelvvizsga?