ÚJRAÉRTÉKELÉS, FELÜLVIZSGÁLAT

  • Az eredmény közlésétől számított 15 napon belül jogszabálysértésre vagy az eredményszámítás számolási hibájára hivatkozva felülvizsgálati kérelemmel élhetsz, függetlenül attól, hogy a dolgozatod megtekintetted-e. A felülvizsgálat díjmentes.
  • Ha nem vagy elégedett vizsgád eredményével, kérheted a dolgozatod részbeni vagy teljes újraértékelését, mely díjköteles eljárás.
  • A kérelmet a Felülvizsgálati/Újraértékelési kérelem űrlapon a vizsgaközpont vezetőjéhez kell benyújtanod személyesen az Ügyfélszolgálatunkon vagy postai úton. Utóbbi esetben a kérvényt a postára adással egy időben – a Kormányrendeletben megszabott határidők rövidsége miatt – elektronikus úton a nyelvvizsgakozpont@gtk.bme.hu e-mail címre vagy faxon a 06 1 463 3193 számra is el kell juttatnod.
  • Újraértékelési kérvényed beérkezését visszaigazoljuk, ezt követően állítjuk ki számodra az eljárási díj befizetéséhez szükséges számlát (díjbekérőt). Az újraértékelés eredményéről csak az eljárási díj befizetését követően kapsz értesítést.
  • A vizsgaközpont vezetője a felülvizsgálati/újraértékelési kérelmed tárgyában a benyújtásától számított 15 napon belül hozza meg döntését, melyről írásban értesítünk.
  • Amennyiben a kérelmedben foglaltakkal egyetért, intézkedik az eredmény módosításáról, valamint sikeresnek ítélt vizsgád esetében a bizonyítványod kiállításáról. Ebben az esetben az eljárás díját is visszatérítjük. 

VIZSGAHELYET KERESEL?

NÉZD MEG A TÉRKÉPEN HOL VAN HOZZÁD
A LEGKÖZELEBBI VIZSGAHELY!
BME NYELVVIZSGAHELY

Miért fontos a nyelvvizsga?

Miért a BME nyelvvizsga?

Milyen a BME nyelvvizsga?